top of page

Tue, Jul 14

|

ul. "General Radetski" 12

Ароматите, като подкрепящ ресурс в нашето ежедневие” - интерактивна лекция

На 14 юли, от 18:30 до 20:30ч., ви каним на чаша чай в топла, почти домашна обстановка, за да се потопим в една непринудена интерактивна беседа. Нека “чуем" по един нестандартен начин зова на сърцата си!

Registration is Closed
See other events
Ароматите,  като подкрепящ ресурс в нашето ежедневие” - интерактивна лекция

Време и място

Jul 14, 2020, 6:30 PM – 8:30 PM

ul. "General Radetski" 12, ul. "General Radetski" 12, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

В днешното забързано ежедневие много от нас намират различни начини, за да не останат сами  със себе си. Някъде дълбоко вътре в нас се появява напрежение, което търси изява.

Има хора, които работят денонощно, пътуват без да спират. Други спортуват, танцуват, пеят или рисуват, но някъде в себе си копнеят за забавяне на ритъма. Трети пият или живеят на бързи обороти, за да не чуят високата тревожност на днешния ден. Четвърти се губят в своята депресия. Всеки от нас намира различни ресурси, за да се справи със стреса в ежедневието си. Всеки ресурс, с положителен или отрицателен знак, от социална гледна точка е ресурс, който в определен момент от живота ни е с нас, за да ни подкрепи.

📣Каним ви на едно ароматно пътешествие в света на етеричните масла. В това ароматно пътуване ще говорим за нашите емоции и ефирните аромати. Ще споделим възможностите, с които те ни даряват, за да релаксираме, когато стресът надхвърли способностите ни за справяне. Приятелството ни с етеричните масла би могло да направи ежедневието ни по-балансирано и осъзнато. То би могло да ни върне към един почти забравен начин за превенция и грижа.

По време на събитието в реално време ще се докоснем до основните емоционални блендове и някои моно масла, които ни подкрепят при тревожност, скръб, панически атаки и други емоционални смущения.

🌞На 14 юли, от 18:30 до 20:30ч., ви каним на чаша чай в топла, почти домашна обстановка, за да се потопим в една непринудена интерактивна беседа. Нека “чуем" по един нестандартен начин зова на сърцата си!

😷 Събитието ще се проведе в център “Интегрален Живот”, разбира се спазвайки всички хигиенни изисквания, с които да пазим себе си докато сме заедно! Предвид специфичните обстоятелства на времето, в което живеем, местата ще са ограничени и ви препоръчваме да се запишете предварително, гарантирайки си едно от тях.

✍️ За повече информация и записвания, моля, позвънете на тел: 0886 004 096, Тодорка Митева

💸 Цена за групата: събитието 25 лв.

💡Научете повече за нас тук: www.integralcenter.eu

bottom of page