top of page

Sat, Apr 24

|

Sofia

Аз и моите любовни взаимоотношения

През месец април имаме удоволствието да ви поканим на тематична констелационна група в солна стая!

Registration is Closed
See other events
Аз и моите любовни взаимоотношения
Аз и моите любовни взаимоотношения

Време и място

Apr 24, 2021, 10:30 AM – 1:30 PM

Sofia, bul. „Andrej Sakharov“ 75a, 1784 Mladost 1, Sofia, Bulgaria

За събитието

Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап… Може би вече сте запознати с твърдението, че несъзнателно търсим в партньорите си онова, което не е било разрешено в нашето детство.

Ние самите, подобно на една двойка, независимо любовна, бизнес или приятелска такава, преминаваме през много етапи и фази. Именно преходите от един етап/фаза към друг често се оказват най-трудни за управление.

Търсейки в партньора онова, което не сме получили в детството от родителите си, ние несъзнателно се оказваме в труден момент от нашите отношения.

Любовта между партньорите изисква „отказ“ от нашата първа и най-съкровена любов, нашата любов като дете към нашите родители!

Само когато привързаността на момче, обичливо или недоволно - към майка му е разрешена, той може да се отдаде изцяло на партньора си и да разкрие целия потенциал на своята зряла мъжественост. Привързаността на едно момиче към баща ѝ също трябва да бъде погледната, призната и разрешена, преди да може да се отдаде на партньора си и да бъде зряла и самостоятелна жена.

Успешните партньорски отношения изискват жертвата, която води след себе си трансформацията на нашата най-ранна детска връзка към нашите родители - момчето към майка си и момичето към баща си.

Откъс от книгата

„Скритата симетрия на любовта, това, което кара любовта да работи във взаимоотношенията.“ Автори: Bert Hellinger, Gunthard Weber & Hunter Beaumont _________

През месец април имаме удоволствието да ви поканим на тематична констелационна група в солна стая!

По време на събитието, чрез различни групови и индивидуални упражнения, заедно ще се потопим в магичния свят на констелациите, търсейки отговор на въпросите: 1. Какво за мен в любовта? 2. Как се свързвам с партньора? 3. Мога ли да "пускам" старото да си отиде и да се доверя, че новото ще дойде?

4. Имам ли "стопери" и какви са те за да съм щастлив/а в любовните взаимоотношения?

И други. 

Местата за участие са 6, за това побързайте да запазите едно от тях на телефон: 0887 336 553 , Вяра Михайлова Цена на събитието: 50 лв.

Share This Event

bottom of page