top of page

Sun, Oct 31

|

Haskovo

"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. Хасково

Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап…

Registration is Closed
See other events
"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. Хасково
"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. Хасково

Време и място

Oct 31, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

Haskovo, ul. "General Radetski" 12, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

💡 Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап… Може би вече сте запознати с твърдението, че несъзнателно търсим в партньорите си онова, което не е било разрешено в нашето детство.

👫 Ние самите, подобно на една двойка, независимо любовна, бизнес или приятелска такава, преминаваме през много етапи и фази. Именно преходите от един етап/фаза към друг често се оказват най-трудни за управление.

🌿Търсейки в партньора онова, което не сме получили в детството от родителите си, ние несъзнателно се оказваме в труден момент от нашите отношения.

💞Любовта между партньорите изисква „отказ“ от нашата първа и най-съкровена любов, нашата любов като дете към нашите родители!

Само когато привързаността на момче, обичливо или недоволно - към майка му е разрешена, той може да се отдаде изцяло на партньора си и да разкрие целия потенциал на своята зряла мъжественост. Привързаността на едно момиче към баща ѝ също трябва да бъде погледната, призната и разрешена, преди да може да се отдаде на партньора си и да бъде зряла и самостоятелна жена.

🍀Успешните партньорски отношения изискват жертвата, която води след себе си трансформацията на нашата най-ранна детска връзка към нашите родители - момчето към майка си и момичето към баща си.

Откъс от книгата

„Скритата симетрия на любовта, това, което кара любовта да работи във взаимоотношенията.“

Автори: Bert Hellinger, Gunthard Weber & Hunter Beaumont

_________

На 31 октомври, от 10:30ч. до 17:30ч.,  имаме удоволствието да ви поканим на тематична констелационна група в гр. Хасково!

🌞 По време на събитието, чрез различни упражнения и индивидуални процеси заедно ще се потопим в магичния свят на констелациите, търсейки отговор на въпросите:

1. Какво за мен в любовта?

2. Как се свързвам с партньора?

3. Мога ли да "пускам" старото да си отиде и да се доверя, че новото ще дойде?

4. Имам ли "стопери" и какви са те за да съм щастлив/а в любовните взаимоотношения?

И други.

💰 Цена на събитието: 80 лв.

☎️ Телефон за записване: 0886 004 096, Тодорка Митева

Share This Event

bottom of page