top of page

Sun, Nov 14

|

Sofia

"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. София

Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап…

Registration is Closed
See other events
"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. София
"Аз и моите взаимоотношения" - целодневна констелационна група в гр. София

Време и място

Nov 14, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

Sofia, ul. "Vasil Drumev" 14, 1505 Oborishte, Sofia, Bulgaria

За събитието

Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап… Може би вече сте запознати с твърдението, че несъзнателно търсим в партньорите си онова, което не е било разрешено в нашето детство.

👫 Ние самите, подобно на една двойка, независимо любовна, бизнес или приятелска такава, преминаваме през много етапи и фази. Именно преходите от един етап/фаза към друг често се оказват най-трудни за управление.

🌿Търсейки в партньора онова, което не сме получили в детството от родителите си, ние несъзнателно се оказваме в труден момент от нашите отношения.

💞Любовта между партньорите изисква „отказ“ от нашата първа и най-съкровена любов, нашата любов като дете към нашите родители!

Само когато привързаността на момче, обичливо или недоволно - към майка му е разрешена, той може да се отдаде изцяло на партньора си и да разкрие целия потенциал на своята зряла мъжественост. Привързаността на едно момиче към баща ѝ също трябва да бъде погледната, призната и разрешена, преди да може да се отдаде на партньора си и да бъде зряла и самостоятелна жена.

🍀Успешните партньорски отношения изискват жертвата, която води след себе си трансформацията на нашата най-ранна детска връзка към нашите родители - момчето към майка си и момичето към баща си.

Откъс от книгата

„Скритата симетрия на любовта, това, което кара любовта да работи във взаимоотношенията.“

Автори: Bert Hellinger, Gunthard Weber & Hunter Beaumont

_________

На 14 ноември, от 10:30ч. до 17:30ч., имаме удоволствието да ви поканим на тематична констелационна група в гр. София!

🌞 По време на събитието, чрез различни упражнения и индивидуални процеси заедно ще се потопим в магичния свят на констелациите, търсейки отговор на въпросите:

1. Какво за мен в любовта?

2. Как се свързвам с партньора?

3. Мога ли да "пускам" старото да си отиде и да се доверя, че новото ще дойде?

4. Имам ли "стопери" и какви са те за да съм щастлив/а в любовните взаимоотношения?

И други.

💰 Цена на събитието: 80 лв.

☎️ Телефон за записване: 0885 511 717, Николета Митева

Share This Event

bottom of page