top of page

Sun, Mar 21

|

ul. "General Radetski" 12

Аз и парите

Интересно е да се изследва темата за парите през метода, защото понякога, като да няма причини за финансовите ни неуспехи или затруднения на ниво "тук и сега" и въпреки това да се появява темата за парите непрекъснато в живота ни.

Registration is Closed
See other events
Аз и парите
Аз и парите

Време и място

Mar 21, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

ul. "General Radetski" 12, ul. "General Radetski" 12, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

Парите – за някои хора те са самоцел, за други инструмент, а за трети символ на успех и признание… Много можем да напишем в тази посока, но нека Ви зададем няколко въпроса:

- Каква е вашата връзка с парите? - Какви са вярванията ви, които не ви позволяват да се насладите на финансовия ресурс, който притежавате? - Как родното семейство влияе върху финансовата стабилност и влияе ли въобще?

Фамилни констелации биха могли да дадат отговор на въпроса, защо имам финансови затруднения: не са ми достатъчни парите, които получавам, или пък ги харча без да се замислям?

Интересно е да се изследва темата за парите през метода, защото понякога, като да няма причини за финансовите ни неуспехи или затруднения на ниво "тук и сега" и въпреки това да се появява темата за парите непрекъснато в живота ни.

Къде бихме могли да погледнем, когато изследваме тема свързана с парите: 

1. Възможно е да сме "заплетени" с родителите си -"Скъпи родители, не бих могла да бъда по щастлива от вас! Страдайки, като вас, аз ще се отплатя за живота, който сте ми дали." 

2. Възможно е да сме лоялни към голямата история в нашия род: "Скъпи предци, вие загубихте всичко в тази война. Сега и аз, като вас ще губя, за да съм лоялна към вас.“

Вярванията, които имаме за парите също биха могли да се окажат причина за нашето финансово благополучие. В случай, че имаме несъзнавано вярване, че парите носят смърт. Ние не бихме могли да ги поканим в живота си…

Но как изглежда това погледнато от погледа на фамилни констелации.

Пример: Дядо, които е загубил живота си, за да запази семейното материално благополучие не е бил видян е почетен. Тогава някой от следващите поколения би могъл да вярва, че парите носят тежка съдба и несъзнавано да се обрича на бедност…

Друго вярване: „Има ли пари няма любов!“ Изследвайки това вярване може да се натъкваме на история в рода, която разказва, как са оженили прабаба ни заради финансова стабилност и вярването, които имат жените след нея е: „Пари или Любов?“

На 21 март,неделя, от 10:30ч. до 17:30ч., с удоволствие ви каним на първото за тази година целодневна констелационна група в гр. Хасково, по време на която участниците ще имат възможност да поставят собствените си теми, чиито хипотези да се изследват с помощта на живи представители.

Местата за участие са 10, за това побързайте да запазите едно от тях на телефон: 0886 004 096, Тодорка Митева

Цена на събитието: 80 лв.

Share This Event

bottom of page