top of page

Sun, Jan 16

|

Haskovo

Аз, моите мечти и цели през 2022 в гр. Хасково

Майката е източника на нашия живот, с всичко което идва от нея към нас. Само чрез нея ние сме успели да вземем живот, но това взимане е активно – трябвало е да сучем от нейните гърди, за да се нахраним, трябвало е да я повикаме, за да дойде и да се погрижи за нас. В повечето случи точно тя е била па

Registration is closed
See other events
Аз, моите мечти и цели през 2022 в гр. Хасково
Аз, моите мечти и цели през 2022 в гр. Хасково

Време и място

Jan 16, 2022, 10:30 AM – 5:30 PM

Haskovo, ul. "General Radetski" 13, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

Майката е източника на нашия живот, с всичко което идва от нея към нас. Само чрез нея ние сме успели да вземем живот, но това взимане е активно – трябвало е да сучем от нейните гърди, за да се нахраним, трябвало е да я повикаме, за да дойде и да се погрижи за нас. В повечето случи точно тя е била пазителя на нашия живот, в първите месеци и години. Според някои теории дори се гласи, че в началото на живота си детето дори не разбира, че е отделна част от мама.

 По-късно в нашия живот става ясно: който успее да приема даровете от майка си, успява да приема и успехите и щастието в живота интегрирайки го в нас.

 Друго движение, за което, за разлика от това към майката, не се говори често е движението ни от мама към татко и обратно. Защо обаче това движение е толкова важно? Ако мама е символ на нашия вътрешен свят, идвайки от нейния такъв, то тати е символ на външния свят. Точно той би следвало да е първата фигура в нашия живот, която свързваме със сила и закрила. Именно негова роля е да ни научи как да си взаимодействаме с групата, която е неизменна част от успеха на социални същества, каквито сме ние хората. Тук идва и въпросът за още едно движение, което се случва в нас самите: Ако мама е символ на нашия вътрешен свят и способността ни да приемаме, а тати е символ на пробивността ни към външния свят, то можем да свържем мечтите с мама, а целите с тати.

На 16 януари, от 10:30ч. до 17:30ч. те каним на тематичния целодневен уъркшоп – „Аз, моите мечти и цели през 2022г.“ в гр. Хасково. По време на събитието ние, търсачите на отговори, ще имаме възможност да намерим нови гледни точки по професионални и лични теми.

Авторското събитие ще съчетае в себе си похвати от констелационния метод и кариерното консултиране, с помощта на които ще разгърнем представите за теми като: - Каква е разликата между мечта и цел? - Как да превърна мечтата си в цел? - Защо има случаи, в които правя „всичко по учебник“, но все пак не ми се получават нещата? - До колко професионалния ни успех е свързан с мама, с тати и с тези преди нас? - Имаме ли недостиг на родова сила? - Какви са предубежденията ни към успеха, паричния поток и изразяването на нас самите и нашите идеи пред света?

Събитието ще е разделено на три части: - Теоретична, в която ще поговорим по темата "Що е то цел и мечта"; - Практична, в която ще се упражняваме да целеполагане - Преживелищна, в която ще изследваме вътрешните си убеждения чрез индивидуални и групови опити.

С грижа за здравето на всички, събитието е с ограничен брой места, които са съобразени с безопасността на всички участници!

Цената за индивидуално записване е: 80 лв. Цената при записване на двама: 140 лв.

За запазване на място или за да научите повече информация, може да се свържете с нас: 0886 004 096 - Теди 0885 511 717 - Ника

See less

Share This Event

bottom of page