top of page

Fri, Jul 03

|

ul. "General Radetski" 12

Каква е разликата да си сам и самотен?

Във времето, в което живеем, с всичко, което се случва около нас, трябва да направим ясно разграничение между това да сме сами и да сме самотни!

Каква е разликата да си сам и самотен?
Каква е разликата да си сам и самотен?

Време и място

Jul 03, 2020, 6:30 PM – 8:30 PM

ul. "General Radetski" 12, ul. "General Radetski" 12, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

Във времето, в което живеем, с всичко, което се случва около нас, трябва да направим ясно разграничение между това да сме сами и да сме самотни! Много е лесно да се смесват тези два термина, да се групират заедно и да се възприемат по един и същ начин.   

Да бъдеш сам е физическото състояние на това да не си с друг индивид, може би е човек или пък домашен любимец. Да бъдеш самотен от друга страна е вътрешно състояние, характеризиращо се с изпитване на страдание. Преживяване, възникващо, когато социалните взаимоотношения намалеят в своето количество и качество, така че социалните контакти, които имате в даден момент, не ви задоволяват напълно потребността от такива.   Сега виждате ли разликата?   

Някои хора могат да бъдат сами, но категорично не и самотни, а други можат да се чувстват самотни, дори когато са заобиколени от много хора!  📣 На 3 юли, от 18:30 до 20:30ч., ви каним на двучасова интерактивна беседа с Тодорка Митева, където заедно да потърсим вътрешните си ресурси, с които да се чувстваме поне една идея по-малко самотни в новото време.   

😷 Събитието ще се проведе в център “Интегрален Живот”, разбира се спазвайки всички хигиенни изисквания, с които да пазим себе си докато сме заедно! Предвид специфичните обстоятелства на времето, в което живеем, местата ще са ограничени и ви препоръчваме да се запишете предварително, гарантирайки си едно от тях.  

✍️ За повече информация и записвания, моля, позвънете на тел: 0886 004 096, Тодорка Митева.  

💸 Цена за групата: събитието 25 лв.

Share This Event

bottom of page