top of page

Fri, Oct 23

|

Зала Знание

Кариерна работилница - 2020

Registration is Closed
See other events
Кариерна работилница - 2020
Кариерна работилница - 2020

Време и място

Oct 23, 2020, 7:00 PM – 8:30 PM

Зала Знание, bul. "Saedinenie" 10, 6300 Haskovo Center, Haskovo, Bulgaria

За събитието

Здравей, все още не се познаваме лично, но имаме един важен въпрос за теб!

Кога за последно си даде равносметка в професионален план по отношение на следните неща:

- Кои са твоите силни страни и разгръщаш ли ги в професията/дейността/ бизнеса, с които се занимаваш? - Изпитваш ли удовлетворение, смисъл, удоволствие и радост от това, с което работиш? - Оставяш ли своя принос към другите около теб? - Имаш ли ясно професионални цели, които да следваш? - Имаш ли усещането, че успешно лавираш между професионален и личен живот?

- Ако отговорът ти на всеки един от въпросите е „ДА“, искаме да те поздравим, няма смисъл да те каним на събитието!

- Ако обаче отговорът е „НЕ“, време е за промяна, която започва отвътре-навън! Промяна, която да е от загриженост и любов към теб, промяна, която подхожда на твоите кариерни и лични цели, промяна, която ще ти позволи да развиваш силните си страни, таланти, интереси и професионални компетенции!

 

На 23 октомври, от 19:00 часа, те каним на практически ориентираното събитие “Кариерна работилница 2020”, което ще се проведе в зала Знание, гр. Хасково.

В рамките на час и половина ще имаш възможност да разбереш повече по следните теми: -  Какво е кариерното консултиране и за кого е подходящо; -  Кои са личните ти стопери в кариерата; -  Какви да силните ти професионални и лични страни; -  Каква е разликата между мечта, цел и действие; -  Как да превърнеш мечтите си в цели, които са постижими;

По време на събитието няма да се случат следните неща: -  Преглед на лични автобиографии и коригирането им; -  Разглеждане и анализ на пазара на труда; -  Обсъждане на конкретни професии, длъжности и начини за търсене на работа.

В допълнение на това сме подготвили и специална томбола, в която трима късметлии ще имат възможност да спечелят: - 3 ваучера за 1 безплатна онлайн кариерна консултация, в рамките на 1 астрономичен час. 

Повече за водещата:

Николета Митева е международно сертифициран кариерен консултант (GCDF), който притежава повече от 7 години опит в сферата на макретинга, рекламата и изграждането на публична идентичност за компании и техните отдели, които се занимават с търсене и подбор на персонал. В момента ѝ предстои да завърши своя бакалавър по организационна психология, както и двугодишно сертификационно обучение за фасилитатор на фамилни и системи констелации. През 2019 година тя печели награда в конкурса “Digital Stars” за най-добър млад талант в категория "Дигитален ПР и Influence Маркетинг”. През същата година, заедно с Тодорка Митева, основа център “Интегрален Живот”, чиято мисия е да подкрепя хората в техните личностни и професионални търсения.

Повече информация на Николета може да откриеш тук: https://www.integralcenter.eu/nikoleta

Цена за участие: 10 лв., заплаща се в дена на събитието.

За записвания може да пишете на: имейл: regards.nika@gmail.com Или да позвъните на тел: 0885 511 717, Николета Митева

Share This Event

bottom of page