top of page

Fri, Sep 10

|

Haskovo

Кариерна вечер с Ника - Как да превърнем мечтите си в постижими цели?

Професионалното ни развитие и реализация са от съществено значение, тъй като те имат огромно влияние върху щастието, здравето и финансово състояние, което ни позволява да се чувстваме по-свободни и спокоини.

Registration is Closed
See other events
Кариерна вечер с Ника - Как да превърнем мечтите си в постижими цели?
Кариерна вечер с Ника - Как да превърнем мечтите си в постижими цели?

Време и място

Sep 10, 2021, 7:00 PM – 9:00 PM

Haskovo, ul. "General Radetski" 12, 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

Професионалното ни развитие и реализация са от съществено значение, тъй като те имат огромно влияние върху  щастието, здравето и финансово състояние, което ни позволява да се чувстваме по-свободни и спокоини. 

За съжаление, много хора не знаят как да управляват този процес, оставайки "късмета" да определя професионалното им бъдеще, а в резултат на това голяма част от тях стават сутрин с нежелание, често са недоволни и демотивирани.

На 10 септември, от 19:00ч. до 21:00ч., в център "Интегрален живот", в гр. Хасково, те каним на двучасово пътеществие, в което да разгледаме:

- Какво е цел и с какво тя се различава от мечтата?

- Колко видове цели има?

- Как да целеполагаме УМНО?

- Как да бансираме между успешна кариера и щастлив личен живот?

Цената на събитието е 25 лв. 

*Всички участници в събитието ще получат и подарък - 15% отстъпка в цената при първа лична кариерна консултация с Николета!

За запазване на място: 0885 511 717

Повече за водещата: 

Николета е съосновател на център „Интегрален Живот“. Тя е сертифициран кариерен консултант с международно призната диплома. От близо 10 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. Вече близо 3 години, съвместно с Тодорка Митева, е водещ на различни констелационни групи - двете са единствените в България фасилитатори, които са дъщеря и майка. Николета е сертифициран Фамилен Констелатор към Българска Асоциация по Системни Констелации. От близо 8 години помага на хора и бизнеси в изграждането им на професионален бранд в дигиталното пространство.

Share This Event

bottom of page