top of page

Sun, Sep 26

|

Sofia

Констелационен кръг - целодневна група в гр. София

Registration is Closed
See other events
Констелационен кръг - целодневна група в гр. София
Констелационен кръг - целодневна група в гр. София

Време и място

Sep 26, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

Sofia, ul. "Vasil Drumev" 4, 1505 Oborishte, Sofia, Bulgaria

За събитието

1 Повечето от нас са склонни да гледат на живота и смъртта, като че ли те са в опозиция, като че ли смъртта е бедствие, което трябва да бъде отложено колкото се може по-дълго. Ние или живеем така, сякаш смъртта не съществува, като отвличаме вниманието си от неизбежното ѝ настъпване, или пък живеем в постоянен страх от нея. Съответно сме склонни да създаваме скрито разделение между мъртвите и живите членове на семейството ни, без да осъзнаваме, че за колективната съвест съществува непрекъснатост, макар че живите и мъртвите очевидно принадлежат към различни сфери.

Ако оставим настрана нежеланието си да се изправим лице в лице с темата за смъртта, става очевидно, че тези, които са живели преди нас, играят важна роля във всяка съществуваща семейна система и оказват влияние върху живота на поколенията след тях.

Вероятно това е една от причините във всички примитивни култури почитането и благоговеенето пред предците да бъде основна практика, тъй като те интуитивно знаят, че мъртвите продължават да определят поведението ни по много начини. Те разбират, че мъртвите не са наистина мъртви – това, което се е случило в живота им, сега е част от нашия живот: събитията, станали по тяхно време, въздействат и влияят на всички нас.

Когато в констелациите наблюдаваме как нашите баби и дядовци са част от живота ни, виждаме, че тяхното влияние може да се насочи в две противоположни посоки и да доведе до различни последици. Това може да е или позитивно, или негативно влияние – в зависимост от начина, по който се свързваме с предците си през поколенията."

На 26 септември, от 10:30ч. до 17:30ч., с удоволствие ви каним на целодневна констелационна група в новата локация на център "Интегрален Живот" в гр. София, по време на която заедно да потърсим отговорите на въпросите, които си задаваме „тук и сега“. Каним ви, в защитена среда, да погледнем към „там и тогава“, назад в родовата ни история - и без страх или осъждане да изследваме къде губим родовата си сила и как можем да се свържем отново с нея, търсейки ресурси, които можем да използваме в сбъдването на настоящите ни планове, мечти и дела!

По време на групата участниците ще могат да поставят лични теми, чиито хипотези да изследваме през констелационното поле и с помоща на представители от групата.

- Невъзможност да създадат стабилна връзка; - Необяснимо чувство на отчаяние; - Депресивност и меланхоличност; - Панически атаки и обсесии; - Кариерна неудовлетвореност; - Финансова неудовлетвореност; И други.

Местата за участие са 6, за това побързайте да запазите едно от тях на телефон: 0885 511 717 - Николета Митева или 0886 004 096 - Тодорка Митева Цена на събитието: 80 лв.

* Ще се опитаме да разгледаме индивидуално темата на всеки, но гарантираме, че в рамките на отделеното време ще можем да гарантираме лична работа!

1 - „Корените на любовта“, Автор: Свагито Р. Лийбермайстър

Share This Event

bottom of page