top of page

Sun, Apr 03

|

Sofia

Констелационен кръг в гр. София

Имаш ли усещането, че уж правиш всичко както трябва, а все не получаваш това, което искаш, или пък, че не си на мястото си? Интересуваш ли се да опознаеш себе си и вътрешните си аспекти по-добре? Имаш ли решимост и желание да потърсиш нови решения за стари и трудни за теб ситуации в семейните ти отн

Registration is closed
See other events
Констелационен кръг в гр. София
Констелационен кръг в гр. София

Време и място

Apr 03, 2022, 10:30 AM – 5:30 PM

Sofia, ul. "Vasil Drumev" 4, 1505 Oborishte, Sofia, Bulgaria

За събитието

Здравей, търсачо на отговори. Искаме да те попитаме няколко въпроса: искаш ли нещо повече от професионалния си живот, а може би и нещо повече от любовния, семейния или социалния? Имаш ли усещането, че уж правиш всичко както трябва, а все не получаваш това, което искаш, или пък, че не си на мястото си? Интересуваш ли се да опознаеш себе си и вътрешните си аспекти по-добре? Имаш ли решимост и желание да потърсиш нови решения за стари и трудни за теб ситуации в семейните ти отношения, връзките, бизнеса, любовта, приятелството и здравето?

Ако твоят отговор на някой от тези въпроси е "ДА", то на 3 април те каним, заедно с нас, да направиш крачка към себе си! Събитието ще се проведе в гр. София, от 10:30 до 17:30 часа. Адресът е ул. Васил Друмев 4. Цената за участие е: 80 лв.

Цена за двама: 140 лв.  За повече информация и записвания се свържи с нас: 0886 004 096 - Теди 0885 511 717 – Ника

И малко повече за констелациите: Нека ти отговорим малко по-различно, защото за методът можеш да откриеш много информация и сам в интернет… За да да израсте силно и високо дървото то има нужда от здрави корени, здраво заземени в почвата. В същност, когато корените са слаби или нестабилни, растението не може напълно да разцъфне. Ако се опитаме да отрежем някои от тези корени, дървото ще страда в опитите си да стои здраво и стабилно... Разбира се, те не са единствения фактор, който допринася за растежа на дървото. В даден момент от живота си растението трябва да намери път си към светлината. Корените обаче са основата, върху която стои дървото. Така работи природата... Ние, хората, също така работим! Нашите предци са нашите корени. За добро или лошо, благодарение на тях, животът е достигнал до нас. Така че естествените връзки, които са: генетични, духовни и емоционални, не могат да бъдат пренебрегнати, дори, ако понякога, имаме несъгласие с тях. Ние можем да ги отхвърляме, да се борим с тях, да сме несъгласни с тях, да ги обвиняваме, но не можем да променим факта, че все пак наши родители са ни дали живот. Дори когато си мислим, че сме достигнали дълго търсената независимост от нашите родители и всички преди тях, ние продължаваме да носим тяхното ДНК, до някаква степен техния възглед за живота, които са ни предали чрез възпитанието ни. - Ако сме задържали интереса ти до тук, ето и още малко информация за какви казуси би могъл да потърсиш отговор чрез констелационното поле: - Невъзможност да създадат стабилна връзка; - Необяснимо чувство на отчаяние; - Депресивност и меланхоличност; - Панически атаки и обсесии; - Кариерна неудовлетвореност; - Финансова неудовлетвореност; И други.

Share This Event

bottom of page