top of page

Sat, Apr 03

|

Stara Zagora

Констелационен кръг в Стара Загора

На 3 април, събота, от 10:30ч. до 17:30ч., Център „Интегрален Живот“, по покана на „Себеозарение“, има удоволствието да гостува в гр. Стара Загора. По време целодневната констелационна група заедно ще потърсим отговорите на въпросите, които си задаваме „тук и сега“. Каним ви, в защитена среда, да по

Registration is Closed
See other events
Констелационен кръг в Стара Загора
Констелационен кръг в Стара Загора

Време и място

Apr 03, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

Stara Zagora, "Zaharii Knyazheski" 16, 6000 кв. Славейков, Stara Zagora, Bulgaria

За събитието

Представете си съзвездието Касиопея. Сега си представете, че една от звездите в него липсва… в такъв случай съзвездието (констелацията) не е цяло, и така това вече не е Касиопея, защото всяка звезда не е на своето място…

Точно по този начин се случва и в семейството – ако има липса, то семейната системата се опитва да я компенсира. Възможно е в този компенсаторен процес да се появят хора в семейството, които изпитват необясними на пръв поглед затруднения в живота си, като:

- Невъзможност да създадат стабилна връзка; - Необяснимо чувство на отчаяние; - Депресивност и меланхоличност; - Панически атаки и обсесии; - Кариерна неудовлетвореност; - Финансова неудовлетвореност; И други.

На 3 април, събота, от 10:30ч. до 17:30ч., Център „Интегрален Живот“, по покана на „Себеозарение“, има удоволствието да гостува в гр. Стара Загора. По време целодневната констелационна група заедно ще потърсим отговорите на въпросите, които си задаваме „тук и сега“. Каним ви, в защитена среда, да погледнем към „там и тогава“, назад в родовата ни история - и без страх или осъждане да изследваме къде губим родовата си сила и как можем да се свържем отново с нея, търсейки ресурси, които можем да използваме в сбъдването на настоящите ни планове, мечти и дела!

По време на групата участниците ще могат да поставят лични теми, чиито хипотези да изследваме през констелационното поле и с помоща на представители от групата.

Побързайте да запазите едно от местата на телефон: 0896615383, Пламена Станева.

Цена на събитието: 80 лв.

* Ще се опитаме да разгледаме индивидуално темата на всеки, но гарантираме, че в рамките на отделеното време ще можем да гарантираме лична работа!

Share This Event

bottom of page