top of page

Sat, Aug 22

|

Park Hotel Plovdiv

Лицето на Успеха

„В отношенията си с майка си ние влизаме в хармония с творческия дух, който е донесъл всички неща в живота ни и все още създава всичко – такова, както е.“ ~Берт Хелингер~

Registration is Closed
See other events
Лицето на Успеха
Лицето на Успеха

Време и място

Aug 22, 2020, 10:00 AM – 5:00 PM

Park Hotel Plovdiv, bul. "Sankt Peterburg" 38, 4000 Lauta, Plovdiv, Bulgaria

За събитието

На 22 август, от 10:00ч., на гости при Willowl, ще бъде център Интегрален Живот с тематична преживелищна група през погледа на Фамилните Констелации: „Лицето на Успеха“. „В отношенията си с майка си ние влизаме в хармония с творческия дух, който е донесъл всички неща в живота ни и все още създава всичко – такова, както е.“ ~Берт Хелингер~ Ние, хората, вярваме, че всичко в живота ни зависи от нас. Да, ние сме отговорни за изборите в  Живота, но на друго ниво животът идва при нас от нашите родители, техният от техните родители и така, следвайки някакъв невидим порядък. Берт Хелингер твърди, че любовта следва тези определени системни  закони, според които нашите връзки успяват или се провалят. Според него същите закони са валидни и за нашия професионален живот. Как да Бъдем успешни в живота? Какво е лицето на нашия успех? Ние, Виктория Върбанова, Тодорка и Николета Митеви, ви каним на едно пътуване, в което да погледнем успеха в лицето - такъв какъвто е той в този житейки момент! Каним ви заедно да открием една нова, а може би стара, но добре забравена, гледна точка на нещата, които определяме като успех. Каним ви, заедно да изследваме, какво за нас е личния успех – професия, пари, семейство, статус? Чрез различни упражнения, лични и групови процеси ще изследваме "слепите петна", които ни спират да бъдем успешни и да се радваме на финансова независимост. ✅Цена за участие в групата: • При записване до 17 август 2020г. - 100лв. • При записване между 18-22 август 2020г. - 115лв. • Такса за двама - 180лв. За желаещите може да се издаде фактура.

❗Не гарантираме работа с лична тема за всеки от участниците в групата. ❗Тези от Вас, които искат да дадат предварителна заявка за лична тема, трябва да го направят до 21.8.2020г. ❗️Моля подсигурете си удобно облекло за деня.   📞За записване и допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0887 262 272 - Виктория Върбанова /организатор/  ⏰Заявка за участие в групата може да направите до 21.8.2020г. /петък/ 💡Повече информация за нас: Тодорка и Николета Митеви са майка и дъщеря, които имат общ терапевтичен опит като участници в групи и обучения от над 19 години. Тодорка е сертифициран Интегрален консултант и Фасилитатор Фамилни констелации на частна практика. Сертифициран фасилитатор Интегративно Дишане и Гещалт терапевт, работещ под супер визия. Интересът ѝ към психологията от близо 10 години ѝ е позволил да изследва различни терапевтични методи, с които лесно успява да погледне отвъд конвенционалните терапевтични стереотипи. Николета в момента завършва своя бакалавър по “Организационна психология” в Нов Български Университет, от близо 5 години подпомага хора в изграждането им на личен бранд в дигиталното пространство. Сертифициран кариерен консултант с международно призната диплома. От близо 9 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. В момента се обучава за Фамилен Констелатор. Организатор: Виктория Върбанова от гр. Пловдив  - сертифициран ароматерапевт, преминала успешно обучение за приложение на AromaTouch техника. Oсновател на бранда Willowl.

Share This Event

bottom of page