top of page

Sat, Feb 20

|

"Zaharii Knyazheski" 16

Любовта, която дава смисъл

В месеца на любовта Център „Интегрален Живот“, по покана на „Себеозарение“, има удоволствието да гостува в гр. Стара Загора. На 20 февруари, от 10:30 до 17:30ч., ви каним на целодневна тематична констелационна група, по време на която, чрез различни групови и индивидуални процеси, ще изследваме първ

Registration is Closed
See other events
Любовта, която дава смисъл
Любовта, която дава смисъл

Време и място

Feb 20, 2021, 10:30 AM – 5:30 PM

"Zaharii Knyazheski" 16, "Zaharii Knyazheski" 16, 6000 кв. Славейков, Stara Zagora, Bulgaria

За събитието

Първият житейски урок, който получаваме на тема взаимоотношения, идва при нас чрез нашите родители. Именно тази първа връзка има голямо влияние върху това как сме ще влизаме, стоим и излизаме от отношенията, които идват в живота ни на по-късен етап… Може би вече сте запознати с твърдението, че несъзнателно търсим в партньорите си онова, което не е било разрешено в нашето детство.

Ние самите, подобно на една двойка, независимо любовна, бизнес или приятелска такава, преминаваме през много етапи и фази. Именно преходите от един етап/фаза към друг често се оказват най-трудни за управление. Търсейки в партньора онова, което не сме получили в детството от родителите си, ние несъзнателно се оказваме в труден момент от нашите отношения.

Любовта между партньорите изисква „отказ“ от нашата първа и най-съкровена любов, нашата любов като дете към нашите родители!

Само когато привързаността на момче, обичливо или недоволно - към майка му е разрешена, той може да се отдаде изцяло на партньора си и да разкрие целия потенциал на своята зряла мъжественост. Привързаността на едно момиче към баща ѝ също трябва да бъде погледната, призната и разрешена, преди да може да се отдаде на партньора си и да бъде зряла и самостоятелна жена.

Успешните партньорски отношения изискват жертвата, която води след себе си трансформацията на нашата най-ранна детска връзка към нашите родители - момчето към майка си и момичето към баща си.

Откъс от книгата

 „Скритата симетрия на любовта, това, което кара любовта да работи във взаимоотношенията.“ Автори: Bert Hellinger, Gunthard Weber & Hunter Beaumont

В месеца на любовта Център „Интегрален Живот“, по покана на „Себеозарение“, има удоволствието да гостува в гр. Стара Загора. На 20 февруари, от 10:30 до 17:30ч., ви каним на целодневна тематична констелационна група, по време на която, чрез различни групови и индивидуални процеси, ще изследваме първата ни връзка в живота, а именно тази с нашите родители!

Заедно ще се потопим в магичния свят на констелациите, търсейки отговор на въпросите: 

1. Какво за мен в любовта? 

2. Как се свързвам с партньора? 

3. Мога ли да "пускам" старото да си отиде и да се доверя, че новото ще дойде?

  • Местата за участие са ограничени, за това побързайте да запазите едно от тях на телефон: 0896615383, Пламена Станева
  • Цена на събитието: 80 лв.
  • Не гарантираме, че всички участници ще имат възможност, в рамките на отделеното за групата време, да поставят лична тема над която да се работи групово!
  • Групата ще има 1 час обедна почивка и 2 малки паузи от по 5-10 мин.

Share This Event

bottom of page