top of page

Sat, Oct 03

|

Park Hotel Plovdiv

Моят Баща - Моята Сила

През месец октомври ви каним на гости в красивия Пловдив, където заедно с Виктория Върбанова, основател на Willowl, ще имаме удоволствието да организираме тематичната преживелищна група Моят "Баща - Моята Сила"

Registration is Closed
See other events
Моят Баща - Моята Сила
Моят Баща - Моята Сила

Време и място

Oct 03, 2020, 10:00 AM – 5:00 PM

Park Hotel Plovdiv, bul. "Sankt Peterburg" 38, 4000 Lauta, Plovdiv, Bulgaria

За събитието

Моят баща, моя сила? Замисляли ли сте се колко видове контакт с бащата познавате? Сигурно толкова, колкото са и бащините фигури, които сте имали в живота си до момента. Каним ви задно да изследваме през метода на фамилните констелации взаимоотношенията с бащите ни и как те оказват към днешна дата влияние на партньорските ни взаимоотношения! Каним ви заедно да потърсим сигурността в нас и в защитена среда да изследваме контакта с бащите ни, свързвайки се по един феноменологичен начин с нашия вътрешен баща! На 3-ти октомври, събота, в рамките на деня, ще се опитаме да обобщим видовете връзка с този толкова важен за всички нас - значим друг! Защото бащите както могат да бъдат нашите герои, така могат да са и нашите врагове, и/или всичко това в един наш живот.

В съботния ден ще се опитаме да изследваме едни от най-често срещаните мисловни модели по отношение на бащата:

I. Моделът на негативната връзката: “Моят баща е най-лошото в живота ми”, “Моят баща е най-големия ми срам”, “Понякога имам чувство, че не се виждаме и не знаем нищо един за друг, а той живее с нас”, “Един отвратителен стар алкохолизиран дърдорко” и т.н. II. Моделът на отсъстващата връзка: “Не зная, кой е баща ми - не съм го виждал/а никога”, “Нямам баща, нямам контакт, не желая да го познавам“, „Майка ми ме е отгледала сама.”, “Той е изоставил майка ми бременна и аз нямам баща, какво като ме е създал?”; III. Моделът на амбивалентната връзка: “Понякога чувствам подкрепа, друг път той ме ползва за своя душевна опора”, “Появява се и пак изчезва”, “ Задоволява ми материалните нужди, но бих искал/а да бъда неговата работа/хоби”... и т.н.; IV. Моделът на позитивна връзка: “Моят идол... най-добрият мъж в живота ми”, “Минаха години от смъртта му, но той е номер едно в живота ми”, “Мама не заслужаваше баща ми...”. Къде е истината? Възможно ли е “съвършеният” баща да не е позволявал да се свържете с мама? Възможно ли е майката, която е “отдала живота си” да ви е дала гласно или негласно послание “да не получаваш от баща си”?

Каним Ви да изследваме в защитена среда връзката с бащата. Да го видим и с неговите дефицити, и с неговите капацитети, стремейки се в края на деня да можем да си кажем: “ Благодаря за това, което ми даде, тате. Онова, което не можа ще си набавя сам/а!"

Цена за участие в групата: • При записване до 20 септември 2020г. - 95лв. • При записване между 21-30 септември 2020г. - 115лв. • Такса за двама - 180лв. За желаещите може да се издаде фактура.

Не гарантираме работа с лична тема за всеки от участниците в групата. Тези от Вас, които искат да дадат предварителна заявка за лична тема, трябва да го направят до 28.9.2020г. Моля подсигурете си удобно облекло за деня. За записване и допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0887 262 272 - Виктория Върбанова /организатор/ Заявка за участие в групата може да направите до 30.9.2020г. /петък/

Повече информация за нас: Тодорка и Николета Митеви са майка и дъщеря, които имат общ терапевтичен опит като участници в групи и обучения от над 19 години. Тодорка е сертифициран Интегрален консултант и Фасилитатор Фамилни констелации на частна практика. Сертифициран фасилитатор Интегративно Дишане и Гещалт терапевт, работещ под супер визия. Интересът ѝ към психологията от близо 10 години ѝ е позволил да изследва различни терапевтични методи, с които лесно успява да погледне отвъд конвенционалните терапевтични стереотипи. Николета в момента завършва своя бакалавър по “Организационна психология” в Нов Български Университет, от близо 5 години подпомага хора в изграждането им на личен бранд в дигиталното пространство. Сертифициран кариерен консултант с международно призната диплома. От близо 9 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. В момента се обучава за Фамилен Констелатор. Организатор: Виктория Върбанова от гр. Пловдив - сертифициран ароматерапевт, преминала успешно обучение за приложение на AromaTouch техника. Oсновател на бранда Willowl.

Share This Event

bottom of page