top of page

Sat, Mar 21

|

Park Hotel Plovdiv

Моето Семейство и АЗ - Интерактивна лекция

На 21 март, от 10:30ч., на гости при „Willowl“, ще бъде център: Интегрален Живот - Хасково с интерактивната лекция през погледа на метода Фамилни Констелации: „Моето семейство и Аз“.

Registration is Closed
See other events
Моето Семейство и АЗ - Интерактивна лекция
Моето Семейство и АЗ - Интерактивна лекция

Време и място

Mar 21, 2020, 10:00 AM – 12:30 PM

Park Hotel Plovdiv, bul. "Sankt Peterburg" 38, 4000 Lauta, Plovdiv, Bulgaria

За събитието

На 21 март, от 10:30ч., на гости при „Willowl“, ще бъде център: Интегрален Живот - Хасково с интерактивната лекция през погледа на метода Фамилни Констелации: „Моето семейство и Аз“.

В тези няколко часа, в които ще бъдем заедно, ще научите: Що е това констелация? Ще разберете повече за видовете констелации и техните основни принципи. Освен това ще се потопите в метода интерактивно с мини констелация за самостоятелно изследване на връзката: „Аз и моите родители“.  

За кого е настоящото събитие? 1. За онези от вас, които търсят ново познание; 2. За всички, които имат въпроси относно: „Къде съм Аз в моето родно и настоящо семейство; 3. За всички, които искат да бъде „Тук и Сега“… с всичко, което е било „Там и Тогава“;

Да, за теб Човеко - живеещ в един бързо променящ се свят, нека бъдем заедно в това “Ново приключение”!

Повече информация за водещите:

Тодорка Митева и Николета Митева, създатели на център „Интегрален Живот“, в гр. Хасково, са майка и дъщеря, които имат общ терапевтичен опит като участници в групи, обучения и водещи от над 19 години.

Тодорка е сертифициран Интегрален консултант и Фасилитатор Фамилни констелации на частна практика. Сертифициран фасилитатор Интегративно Дишане и Гещалт терапевт, работещ под супер визия. Интересът ѝ към психологията от близо 11 години ѝ е позволил да изследва различни терапевтични методи, с които лесно успява да погледне отвъд конвенционалните терапевтични стереотипи.

Николета в момента завършва своя бакалавър по “Организационна психология” в Нов Български Университет, от близо 5 години подпомага хора и фирми в позиционирането им в дигиталното пространство. Международно сертифициран Кариерен Консултант. От близо 10 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. В момента ѝ предстои да се сертифицира като Фамилен Констелатор.

Вход: 30лв. /предварително заплащане по банков път/

Местата са ОГРАНИЧЕНИ!

Банкови детайли:

Уилоул ООД Swift: UNCRBG SF IBAN: BG30 UNCR 7000 1523 8627 40 Основание: Семинар 21.3.2020г.

M: 0887 262 272 - Виктория Върбанова /организатор/ Е: viktoriya.varbanova@willowl.bg /Моля, предоставете име, фамилия и телефон за връзка./ W: www.willowl.bg

Share This Event

bottom of page