top of page

Sat, Aug 01

|

ulitsa "General Radetski"

Щастието - крайна дестинация или път с посока

В днешното забързано ежедневие, често четем публикации в социалните медии, в списанията или в информационни уебсайтове на теми, свързани с как да преборим личните си травми, как да израстнем личностно, как да се научим да се самолекуваме и други. Истинате е, че сме ежедневно бомбардирани от всички с

Registration is Closed
See other events
Щастието - крайна дестинация или път с посока
Щастието - крайна дестинация или път с посока

Време и място

Aug 01, 2020, 10:00 AM – 5:00 PM

ulitsa "General Radetski", ul. "General Radetski", 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

В днешното забързано ежедневие, често четем публикации в социалните медии, в списанията или в информационни уебсайтове на теми, свързани с как да преборим личните си травми, как да израстнем личностно, как да се научим да се самолекуваме и други. Истинате е, че сме ежедневно бомбардирани от всички страни с техники и инструменти как да бъдем по-щастливи, как да се чувствам добре, как да да разгърнем потенциала си и да бъдем по-успешни...

Честно казано, четейки всички тези материали, вместо да се вдъхновим и да приповдигнем духа си, по-скоро се чувстваме обезкуражени и разстроени, съмнявайки се по-силно в себе си и в личната си стойност. Защо?

...в същност да "бъдеш щастлив" има уникално значение за всеки от нас. Но едно е сигурно - да живеем без болка е първата крачка към щастието!

На 1-ви август, събота, в началото на последния летен месец, ви каним на еднодневно пътешествие, в което заедно, в защитена среда, да изследваме вътрешния си свят през погледа на фамилните и системни констелации. Каним ви заедно да дефинираме - какво значи щастието за нас: пари, семейство, кариера, любов или пък нещо друго? Каним ви заедно да открием и вътрешните негативни убеждения, които често ни съботират и пречат да бъдем щастливи!

____

В преживелищната терапевтична група всеки от присъстващите ще има възможност да вземе участие като наблюдател/участник в процесите или да бъде работено с негова тема, при предварителна заявка.

😷 Събитието ще се проведе в център “Интегрален Живот”, разбира се спазвайки всички хигиенни изисквания, с които да пазим себе си докато сме заедно! Предвид специфичните обстоятелства на времето, в което живеем, местата ще са ограничени и ви препоръчваме да се запишете предварително, гарантирайки си едно от тях.

✅Цена за участие в групата: 75 лв.

❗Като не гарантираме работа с лична тема за всеки от участниците в групата.

⏰Заявка за участие в групата може да направите до 28 юли.

📞За записване и допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0886 004 096, Тодорка Митева.

💡Повече информация за водещите:

Тодорка и Николета Митеви са майка и дъщеря, които имат общ терапевтичен опит като участници в групи и обучения от над 19 години. 

Тодорка е сертифициран Интегрален консултант и Фасилитатор Фамилни констелации на частна практика. Сертифициран фасилитатор Интегративно Дишане и Гещалт терапевт, работещ под супер визия. Интересът ѝ към психологията от близо 10 години ѝ е позволил да изследва различни терапевтични методи, с които лесно успява да погледне отвъд конвенционалните терапевтични стереотипи.

Николета в момента завършва своя бакалавър по “Организационна психология” в Нов Български Университет, от близо 5 години подпомага хора в изграждането им на личен бранд в дигиталното пространство. Сертифициран кариерен консултант с международно призната диплома. От близо 9 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. В момента се обучава за Фамилен Констелатор.

Share This Event

bottom of page