top of page

Thu, Jan 20

|

Online WorkShop

“Свързване с родовата сила и почит към предците“ - онлайн уъркшоп

Нашите предци са нашите корени. За добро или лошо, благодарение на тях, животът е достигнал до нас. Така че естествените връзки, които са: генетични, духовни и емоционални, не могат да бъдат пренебрегнати, дори, ако понякога, имаме несъгласие с тях. Ние можем да ги отхвърляме, да се борим с тях, да

Tickets are not on sale
See other events
“Свързване с родовата сила и почит към предците“ - онлайн уъркшоп
“Свързване с родовата сила и почит към предците“ - онлайн уъркшоп

Време и място

Jan 20, 2022, 6:30 PM – 9:30 PM

Online WorkShop

За събитието

За да да израсте силно и високо дървото то има нужда от здрави корени, здраво заземени в почвата. В същност, когато корените са слаби или нестабилни, растението не може напълно да разцъфне. Ако се опитаме да отрежем някои от тези корени, дървото ще страда в опитите си да стои здраво и стабилно...

Разбира се, те не са единствения фактор, който допринася за растежа на дървото. В даден момент от живота си растението трябва да намери път си към светлината. Корените обаче са основата, върху която стои дървото.

Така работи природата... Ние, хората, също така работим!

Нашите предци са нашите корени. За добро или лошо, благодарение на тях, животът е достигнал до нас. Така че естествените връзки, които са: генетични, духовни и емоционални, не могат да бъдат пренебрегнати, дори, ако понякога, имаме несъгласие с тях. Ние можем да ги отхвърляме, да се борим с тях, да сме несъгласни с тях, да ги обвиняваме, но не можем да променим факта, че все пак наши родители са ни дали живот.

Дори когато си мислим, че сме достигнали дълго търсената независимост от нашите родители и всички преди тях, ние продължаваме да носим тяхното ДНК, до някаква степен техния възглед за живота, които са ни предали чрез възпитанието ни. 

На 20 януари, от 18:30ч. до 20:30ч. ви каним на първия ни онлайн уъркшоп, по време на който ще потърсим нови начини да се свържем с корените ни и родовата сила, която би следвало да идва към нас. По време на събитието, с помощта на индивидуални и групови констелационни упражнения, ще отдадем почит към предците ни и ще им поискаме благословия за по-добър живот.

Структура на групата: Групата ще има кратка теоретична част, която да въведе в материята, онези от вас, които не са участвали в наши констелационни събития, или на такива при наши колеги. След теорията ще има възможност за задаване на въпроси. Следващия близо час и половина ще го отделим на практическа част, в която индивидуално и групово да потърсим отговори на важно за нас въпроси.

Запиши се за участие тук: https://forms.gle/DbTC7bd4ooerAQRC7

Цена за участие: 20 лв. 

За повече информация се свържи с нас: 

0886 004 096 - Теди 

0885 511 717 - Ника

Share This Event

bottom of page