top of page

Sat, Aug 29

|

ul. "General Radetski"

Защо нещата, които искаме, понякога просто не се случват

🍀"Помнете, че понякога да не получите това, което сте искали силно, е в същност голям късмет." 🍀 ~ Далай Лама ~

Registration is Closed
See other events
Защо нещата, които искаме, понякога просто не се случват
Защо нещата, които искаме, понякога просто не се случват

Време и място

Aug 29, 2020, 10:00 AM – 5:00 PM

ul. "General Radetski", ul. "General Radetski", 6301 g.k. Lyuben Karavelov, Haskovo, Bulgaria

За събитието

🍀"Помнете, че понякога да не получите това, което сте искали силно, е в същност голям късмет." 🍀 ~ Далай Лама ~ 💡Вероятно не веднъж ви се е случило да искате нещо супер силно, да се подготвяте за него, на ум или на практика да подготвяте подробни планове за осъществяването на вашата цел, но в край на сметка на финалната права нещо непредвидено се обърква и крайният резултат е по-скоро негативен за вас... Разбира се при подобни ситуации, често не разбираме „защо все на нас се случват“ на практика законите на Мърфи. 😭 Естествена реакция е да започнем да се самосъжаляваме, или пък да обвиняваме другите, държавата, правителството, света, вселената и ретроградния Меркурий в скорпион - завъртайки порочния кръг на вътрешния диалог: „Ами, ако...?“, и когато го направим, може да се „хвърлим“ в дълбоката пропаст на отчаянието. ❗Всички сме били там. Много пъти. По всевъзможни причини.❗ Раздели, проблеми в кариерата, скръб от загуба на важен за нас човек, финансови проблеми, има милион неща, които могат да ни вкарат в горепосочения порочен кръг! ✍️Знаете какво искате повече от всичко, но независимо какво правите, животът просто не ви го дава. Защо? Защо нещата не могат да бъдат по-лесни, по-прости? Защо нещата не могат да се подобрят? Защо не можем да получим това, което искаме? 💡А дали всичко зависи от нас тук и сега или по-скоро пречките може да са скрити в „там и тогава“, някъде назад в поколенията? 📣На 29 август, събота, ви каним на еднодневно пътешествие, в което заедно да потърсим отговори на тези въпроси през погледа на фамилните и системни констелации. Заедно ще надникнем назад в родовата история, изследвайки къде губим родовата си сила и как можем да се свържем отново с нея, търсейки ресурси, които можем да използваме в сбъдването на настоящите си планове и дела! 😷 Събитието ще се проведе в център “Интегрален Живот”, разбира се спазвайки всички хигиенни изисквания, с които да пазим себе си докато сме заедно! Предвид специфичните обстоятелства на времето, в което живеем, местата ще са ограничени и ви препоръчваме да се запишете предварително, гарантирайки си едно от тях. ✅Цена за участие в групата: 75 лв. ❗Като не гарантираме работа с лична тема за всеки от участниците в групата.  ⏰Заявка за участие в групата може да направите до 28 юли. 📞За записване и допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0886 004 096, Тодорка Митева.

💡Повече информация за водещите:

Тодорка и Николета Митеви са майка и дъщеря, които имат общ терапевтичен опит като участници в групи и обучения от над 19 години.

Тодорка е сертифициран Интегрален консултант и Фасилитатор Фамилни констелации на частна практика. Сертифициран фасилитатор Интегративно Дишане и Гещалт терапевт, работещ под супер визия. Интересът ѝ към психологията от близо 10 години ѝ е позволил да изследва различни терапевтични методи, с които лесно успява да погледне отвъд конвенционалните терапевтични стереотипи.

Николета в момента завършва своя бакалавър по “Организационна психология” в Нов Български Университет, от близо 5 години подпомага хора в изграждането им на личен бранд в дигиталното пространство. Сертифициран кариерен консултант с международно призната диплома. От близо 9 години се занимава с психология и психотерапия през погледа на различни терапевтични школи. В момента се обучава за Фамилен Констелатор.

Share This Event

bottom of page